Partner worden bij Centropix
Partner worden in ons netwerk loont. Je krijgt toegang tot alle achtergrondinformatie en een eigen website met shop. Je wordt administratief volledig ontzorgd
Wordt partner bij ons Centropix Netwerk

Praktijk Gezond Gilze is op dit  Centropix Horse   moment één van de eerste en zeker de meest actieve Centropix partners van Nederland en België. Artur Kerner is onderdeel van het Centropix Powerteam. Daarmee heeft hij directe toegang tot alle hoofdrolspelers van Centropix. Alle vragen worden zeer snel beantwoord.

Graag breiden wij als Centropix partner ons netwerk uit met mensen die primair gericht zijn op het welzijn van mensen en dieren, in het bijzonder paarden. We verwachten dat onze Centropix partners hun kennis en ervaring delen binnen ons partnerwerk. Dat genereert niet alleen een duidelijke meerwaarde binnen het netwerk, maar ook daarbuiten.

Door Centropix partner te worden, kunt u zich niet alleen richten op het welzijn van mens en dier, maar ook een extra inkomen creëren. Bent u nieuwsgierig en benieuwd of een Centropix partnerschap iets voor u is of hoe u Centropix partner kunt worden? Neemt u dan gerust contact op met Artur Kerner.

Testen Centropix apparatuur
Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid Centropix apparatuur te testen. Neem contact op voor nadere informatie.

Enkele belangrijke links naar informatie van Centropix
Wilt u meer technische en wetenschappelijke informatie over de producten van Centropix kijk dan hier.

Wilt u informatie over de prijzen van de producten van Centropix kijk dan hier.

Wilt u meer weten over het partnerschap bij Centropix kijk dan hier . Ook staat er een artikel op deze site over netwerk marketing en het partnerschap bij Centropix. In dit laatste artikel kunt u ook onze visie lezen op samenwerking binnen ons partnernetwerk. Belangrijk doel is het vergroten van het welzijn van mensen en paarden door een hechte samenwerking binnen ons netwerk.


Recente berichten
Centropix Kloud by prof. Kafka, de laatste ontwikkeling op het gebied van magneetveldtherapie / PEMF
Word partner in ons Centropix Netwerk
Centropix Vet-Set nu ook los te bestellen
CENTROPIX live in Deurne op 6 mei
Netwerkmarketing en Centropix, hoe werkt dat nu precies?
Recente reacties
Archieven
Categorieën
BEMER
Bioresonantie
CENTROPIX WELZIJN VOOR MENS EN PAARD
Electroacupunctuur
Praktijk Gezond Gilze
Uncategorized
Meta
Inloggen
Berichten feed
Reacties feed
WordPress.org