Nepriklausomai nuo to, ar netrukus tapsite „pasidaryk pats“ mėgėjas ir veteranas „pasidaryk pats“ veteranas, sutikti su savo namų namu projektai kampanijomis paprastai džiugina ir vargina. Nuo nedidelių renovacijų iki didelių pertvarkymų – labai sutvarkytas būdas labai pakeistų galutinį rezultatą. Šiame tinklaraščio įraše išnagrinėsime pagrindines strategijas, siekdami užtikrinti, kad esate tinkamai pasiruošę savo namų iššūkiams.

 

1. Nurodykite bet kokius projekto ketinimus:

 

Skirkite šiek tiek laiko, kad lengvai aiškiai apibrėžtumėte savo tikslus, prieš pasinerdami į bet kokį dizainą. Ar norite pridėti papildomų funkcijų, pagerinti išvaizdą ar padidinti daiktų pranašumą? Nustačius savo tikslus, atlikdami užduotį galėsite atlikti patartus veiksmus.

 

2. Išanalizuokite savo priemones ir metodus:

 

Būkite sąžiningi su savimi, kalbėdami apie savo strategijas ir vykdykite. Žinoma, peržiūrėkite, ką galėtumėte sugriebti, jei tai kur kas geriau susisiekti su darbuotojais. Be to, inventorizuokite įrankius, įrangą ir reikmenis, kuriuos tikrai turite, ir išsiaiškinkite, ko jums gali prireikti įsigyti ar gauti iššūkiui.

 

3. Sukurkite protingą pašalpą:

 

Jūsų namų kampanijos gali lengvai išaugti iki gana brangios, todėl būtina iš anksto pradėti mokėti realią pašalpą. Peržiūrėkite sąskaitas už žaliavas, darbą (jei reikia) arba bet kokius neįprastus mokesčius, kurie gali atsirasti. Išvengdami kapitalo nerimo, visada padėkite šiek tiek svetainės už nenumatytas išlaidas.

 

4. Įgykite ryžto ir sąvokų:

 

Leiskite laiką žiūrėdami ir pasisemdami įkvėpimo savo konkrečiam iššūkiui. Nuskaitykite internetinius išteklius, atnaujinimo žurnalus ir socialinių svetainių tinklus, pvz., „Pinterest“, kad pasirinktumėte kartu su potencialiu klientu. Emocinės gerovės lentelė ar iškarpų knyga padės įsivaizduoti norimas pasekmes.

 

5. Iš anksto užpildykite išsamų planą:

 

Iš karto po to, kai išsiaiškinsite iššūkį, iš anksto parengkite išsamų planą, kuriame išsamiai apsvarstykite užduotį. Turėkite laiko juostą, trumpąjį užduočių sąrašą ir visus pagrindinius leidimus ar leidimus, kurių jums gali prireikti. Turėdami iš anksto gerai apibrėžtą planą, būsite budrūs ir išvengsite išvengiamų vėlavimų.

 

6. Suteikite pirmenybę gynybai:

 

Gynyba visada turi būti svarbiausias tikslas bet kokio jūsų namų iššūkio metu. Visiškai susipažinkite su įrankių ir įrangos, kurią naudosite, gynybos procedūromis ir patikrinkite nurodytus veiksmus. Nebijokite pasisemti idėjų iš darbuotojų ar mokymų tinkle, jei nesate tikri dėl pasirinktų planų.

 

7. Išsklaidykite ir tvarkykite:

 

Prieš pradėdami bet kokį projektą, sutvarkykite vietą, kad sukurtumėte švarią ir tvarkingą darbo vietą. Tai ne tik supaprastins ir palengvins pareigas, bet ir padės išvengti nepalankių ar netinkamų būtinų sprendimų.

 

8. Gaukite pagalbos iš šeimos ar draugų:

 

Nesvarbu, ar jūsų užduotis rimta, ar sudėtinga, nenustokite teirautis draugų ar šeimos narių pagalbos. Pernelyg didelis turėjimas gali padidinti žingsnių greitį ir padaryti jį pilnesnį. Būtinai pasiūlykite žavėtis jų pagalba jums ir nepamirškite sugrįžti panašių asmenų, nes jie norės padėti savo kampanijoms.

 

9. Pasiruoškite netikėtumams:

 

Net geriausiai įdiegtos schemos gali susidoroti su žagsuliais. Būkite psichiškai pasirengę nekontroliuojamoms dilemoms ir nesėkmėms. Būkite universalūs ir ieškokite strategijų, kai susiduriate su netikėtomis situacijomis. atkaklumas ir atkaklumas tikriausiai bus jūsų sąjungininkai per šiuos įvykius.

 

10. Paimkite ir prieš, ir po vaizdų: Pix, imkitės:

 

Nepamirškite savo kuriamo turinio su prieš ir paskelbtą grafika. Tai ne tik bus naudingas raginimas atsiduoti ir padės stebėti jūsų naujovinimą bei įkvėps būsimoms kampanijoms.

 

Jūsų pačių namų kampanijos iš esmės džiugina, o kartu su pakankamu maisto gaminimu galite lengvai užtikrinti, kad įmonė bus glotnesnė ir dar įspūdingesnė. Taigi, skirkite šiek tiek laiko, kruopščiai pasiruoškite ir susikurkite erdvę, kuri tikrai atitiktų jūsų stilių ir žvilgsnį.