Οι δικαστικές διαφορές είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά αν προσπαθείτε να κερδίσετε μια υπόθεση, το ντετεκτιβ αθηνα μπορεί να είναι μια καλή επένδυση. Οι ντετέκτιβ των διερευνητικών διαφορών μπορούν να βοηθήσουν σε υποθέσεις ποινικών, αστικών, διαζυγίων και επιμέλειας παιδιών. Είτε προσπαθείτε να αποδείξετε την αθωότητά σας, είτε να πάρετε περισσότερα από το διαζύγιό σας, είτε να αποδείξετε ότι ο γείτονάς σας κλέβει φυτά από τον κήπο σας είτε θέλετε να αποδείξετε ότι ο πρώην σύζυγός σας βγάζει περισσότερα χρήματα από όσα ισχυρίζονται, ένας ιδιωτικός ερευνητής μπορεί θα σας βοηθήσει να δέσετε όλες τις χαλαρές άκρες και να φτιάξετε μια καλή θήκη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ σε συνδυασμό με έναν δικηγόρο. Δεδομένου ότι οι δικηγόροι συχνά ασχολούνται με μεγάλο αριθμό πελατών ταυτόχρονα, η χρήση ντετέκτιβ και δικηγόρου μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια υπόθεση πιο γρήγορα. Ένας προσωπικός ερευνητής θα έχει επίσης το χρόνο και τους πόρους για να συγκεντρώσει πληροφορίες που μπορεί να μην έχει ο δικηγόρος. Δεν απαιτείται κάθε περίπτωση δικαστικής διαμάχης για τη χρήση ιδιωτικού ερευνητή, αλλά η γνώση ότι η επιλογή είναι διαθέσιμη είναι χρήσιμη κατά τη διάρκεια δύσκολων αντιδικιών.

Διαδικασία διαζυγίου

Μια δίκη διαζυγίου είναι επώδυνη και για τα δύο μέρη, και εκτός κι αν το διαζύγιο είναι φιλικό, υπάρχει συχνά μεγάλη ένταση και καυγάδες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο σύζυγος θέλει διαζύγιο επειδή υποπτεύεται την απιστία αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει με φυσικά στοιχεία. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί συχνά να χρησιμοποιήσει στρατηγικές παρακολούθησης και τεχνολογικά εργαλεία για να ερευνήσει το παρελθόν του συζύγου σας και να δει αν υπάρχουν στοιχεία για σχέση. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει στις δικαστικές διαδικασίες και θα ενισχύσει την υπόθεσή σας.

Ένας προσωπικός ερευνητής μπορεί επίσης να βοηθήσει στην τεκμηρίωση ισχυρισμών για κατάχρηση ή απειλητικές συμπεριφορές. Εάν ένας σύντροφος προσπαθεί να αποδείξει ότι θέλει διαζύγιο από φόβο για τη δική του ασφάλεια, ένας ντετέκτιβ μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό απειλητικών μηνυμάτων, email και τηλεφωνημάτων, ακόμα κι αν έχουν διαγραφεί.

Δικαστική επιμέλεια παιδιού

Πολλές διαδικασίες διαζυγίου ακολουθούνται με υπόθεση επιμέλειας παιδιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας γονέας παραιτείται ελεύθερα από το δικαίωμά του στην πλήρη επιμέλεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γονείς πρέπει να πάνε στο δικαστήριο και να παλέψουν είτε για την επιμέλεια είτε για επίσκεψη. Μόλις καθοριστεί το ζήτημα της επιμέλειας, πρέπει να επιλυθεί το θέμα της διατροφής των παιδιών.

Προκειμένου να καθοριστεί ποιος οφείλει τη διατροφή του παιδιού, το δικαστήριο συχνά λαμβάνει υπόψη ποιος έχει την αποκλειστική επιμέλεια και ποιος έχει μεγαλύτερο εισόδημα. Αν και είναι παράνομο, ορισμένοι πρώην σύζυγοι θα πουν ψέματα για το συνολικό τους εισόδημα για να αποφύγουν να πληρώσουν πάρα πολλά για τη διατροφή των παιδιών. Εάν γνωρίζετε ότι ο πρώην σύζυγός σας έχει περισσότερα χρήματα και στη συνέχεια αναφέρετε, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αποδεικτικά στοιχεία και να αποδείξετε ότι ο πρώην σύζυγός σας βγάζει περισσότερα χρήματα και ότι θα πρέπει να πληρώνει περισσότερα για την υποστήριξη των παιδιών.

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί να βοηθήσει με μια πολιτική αγωγή

Η γκάμα των πολιτικών αγωγών είναι μεγάλη. Μπορείτε να κάνετε μήνυση σε κάποιον για οφειλόμενα χρήματα, για να πληρώσετε για ζημιές στο σπίτι ή το αυτοκίνητό σας ή για να πληρώσετε για λογαριασμούς που προκύπτουν από τραυματισμό λόγω παραμέλησής του. Πριν καταθέσετε μια πολιτική αγωγή, θέλετε να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την παρακολούθηση, να παρακολουθείτε ηλεκτρονικά αρχεία και ακόμη και να παρέχετε φωτογραφικά ή βίντεο αποδεικτικά στοιχεία. Εάν χρειαστεί, ένας ντετέκτιβ μπορεί επίσης να ενεργήσει ως μάρτυρας για να σας βοηθήσει να κερδίσετε την υπόθεσή σας. Αν και οι δικαστικές διαμάχες δεν είναι ποτέ διασκεδαστικές, μπορεί να είναι επιτυχείς εάν δημιουργήσετε μια ισχυρή υπόθεση και έχετε σταθερά στοιχεία.