Bevisst kjæledyreierskap krever mye standhaftighet, læring og omtanke; sjokkerende, noen nye kjæledyreiere bagatell med denne plikten ekstremt.

På denne måten, før du tar med deg den nye valpen eller katten din, bør du vurdere de medfølgende Hundeutstyr hensynstipsene for å garantere at du gir den nye følgesvennen den riktige omtanken og rett og slett det perfekte målet for tilbedelse! Din nye venn er avhengig av at du gir den.

Hunder

Uansett om det nye kjæledyret ditt bare er en liten hund eller en voksen hund, har du en test foran deg for å øve på dyktig kjæledyreierskap og oppmerksomhet. Huset ditt er et nytt område, og du er for tiden kjæledyrets viktige verge. Både omtanke og en fast, men likevel trøstende måte å håndtere den nye hunden din på vil gå langt. Garanterer at han vet at du er forberedt på å gi ham den tilbedelsen han fortjener ved å lage et hundevennlig miljø og inkludere disse tipsene om hensyn til kjæledyr i sin daglige praksis.

•Kasseklargjøring og innbrudd: To viktige stadier i hundens liv. Beholderklargjøring, hvis du velger denne strategien, gir kjæledyret ditt et rolig, trygt sted å trekke seg tilbake til når du sover eller når du går ut. I tilfelle du trenger å motvirke biting eller skraping, kan boksforberedelse være avgjørende i utgangspunktet. Innbrudd er rett og slett et spørsmål om rutine - tenk på et ord du trenger at valpen din skal koble seg til på vei til vaskerommet utenfor og bruk det om og om igjen. Ta hunden din ut ved flere anledninger, vanligvis etter kveldsmat eller vannpauser, og han vil snart gjøre foreningen.

• Forventning om lopper og flått: Uten beskyttelsestiltak og en unse av dyktig kjæledyreierskap, kan hjemmet ditt utvikle seg mot å bli plaget eller valpen din kan vise seg å være i stor grad syk. De fleste veterinærer kan gi deg ting som fjerner insekter og flått på valpen din. Tilgjengelig oralt eller i en flytende ramme satt på baksiden bare én gang hver måned, vil valpen din ha kapasitet til å frastøte insekter, flått og parasitter ofte.

• Skudd og beskyttelsesantistoffer: Mutts opplever de syke effektene av en rekke skremmende sykdommer som ofte er dødelige hvis de ikke behandles eller avverges i begynnelsen. Inokulering er en enestående blant de mest kritiske kjæledyrbetraktningstipsene som kan gis - og en som bør tas hensyn til. Rabies, valpesyke, hjerteorm og parvovirus er en del av de mest merkbart dårlige infeksjonene som kan plage hunden din - veterinæren din vil snakke om hvilke skudd kjæledyret ditt får ved hver årlig registrering for å beholde disse grufulle sykdommene.

•Spraying eller fiksering: Som årlige inokulasjoner, med kravet om spaying eller fiksering av spill i grunnleggende kjæledyrbetraktningstips. Uten kontroll kan to hjørnetenner levere mer enn 4000 etterkommere på syv år. Dessverre vil et betydelig antall av disse hundene bli avlivet eller overlatt til å kjempe for seg selv i byen. Spaying eller fiksing, et bemerkelsesverdig stykke bevisst kjæledyreierskap, garanterer at kjæledyret ditt vil være mer fordelaktig på lang sikt, og du vil ha beholdt introduksjonen av flere uønskede små hunder.

•Lydighetsforberedelse: Valpen din vil ha struktur. Å vise ham de essensielle retningene selv eller velge ham i en pliktoppfyllende eller instruksjonsklasse gir ham et nivå av assosiasjon i livet hans. Dessuten, viser ham visse retninger garanterer likeledes at han vil være en allround ført på, arbeider person fra familien din i hjemmet ditt. Kjøp en bok som tilbyr kjæledyradferd og tips om å ta hensyn til kjæledyr.