Tämä blogi koskee tietojen jakamista Amazon Business -luottokortin hakemiseksi. Tästä blogikirjoituksesta löydät tarvittavat ohjeet ja ohjeet näiden käyntikorttien käyttämiseen parhaimmillaan. Siksi sinun täytyy käydä läpi täällä käsitelty blogi ja löytää toteuttamiskelpoinen ratkaisu. Lisäksi, jos kohtaat hässäkkää tai sekaannusta samassa asiassa, sinun tulee ottaa nopeasti yhteyttä Amazonin asiakaspalvelun ammattilaisiin. Täällä he tarjoavat sinulle yhden luukun ratkaisun sekä optimaalisen opastuksen samasta asiasta.

Amazon Business -luottokortti tarjoaa laajan valikoiman poikkeuksellisia etuja ja tarjouksia. Näillä korteilla alat saada bonuksia ja palkintoja jokaisesta Amazon-tilisi kautta tekemästäsi ostosta. Lisäksi voit saada etuja lahjakorttien muodossa, joita voit lunastaa moneen tarkoitukseen. Se sisältää viihdettä, tuotteita, palveluita, matkailua ja paljon muuta. Voit ansaita maksimipalkkiopisteitä ja rahat takaisin käyttämällä rahaa yrityksesi luottokortilla.

Onko Amazon Business -luottokorttia?

Amazonilla on useita yritysluottokortteja, jotka täyttävät tarpeesi ja vaatimukset ilman vaivaa. Jos olet rekisteröitynyt tilinomistaja ja käytät Amazon Payta, voit hakea samaa. Tässä on joitain yleisiä mutta tehokkaita kortteja, jotka sinun tulee olla tietoisia:

  • Palkitaan Visa Signature Card
  • Prime Rewards Visa Signature Card
  • Business American Express -kortti
  • Business Prime American Express -kortti:
  • Ja paljon muuta….

Voit käyttää mitä tahansa kortteja, joiden avulla voit vastata tarpeisiisi ja vaatimuksiisi optimaalisesti.

Kuinka saan Amazon-yritysluottoa?

Haluatko saada Amazon-yritysluottokortin hyödyntääksesi etuja parhaimmillaan? Ennen kuin haet samaa, sinun tulee ensin lukea ehdot huolellisesti ja kun olet hyväksynyt ne perusteellisesti, sinun tulee jatkaa eteenpäin.

Tässä on yksinkertainen tapa hakea Amazon-käyntikorttia:

  • Siirry osoitteeseen amazon.com/businesscard tietokoneellasi verkkoselaimen kautta.
  • Sitten sinun tulee napsauttaa "Käytä nyt" -vaihtoehtoa.
  • Näyttöön tulee hakulomake, jossa sinun on annettava sinulle olennaiset tiedot.
  • Kun saat pehmeän hyväksynnän, sinun tulee vahvistaa asiakirjasi.
  • Tämän jälkeen sinun on odotettava, kunnes saat lopullisen hyväksynnän virkamiehiltä.

Tämän seurauksena olet hakenut Amazon-yritysluottokorttia onnistuneesti yllä olevien ohjeiden avulla. Jos kohtaat jonkinlaista vaivaa kortin hakemisen yhteydessä, sinun kannattaa pyytää apua asiantuntijoilta. Voit lähestyä heitä siirtymällä Amazonin viralliseen ohje- ja tukiosaan juuri nyt.

Mitä luottopisteitä tarvitaan Amazon-käyntikorteille?

Amazonilla on tiettyjä sääntöjä ja määräyksiä, joiden perusteella tilinomistajat voivat suorittaa mitä tahansa tehtäviä ja toimia. Mitä tulee Amazon-käyntikortin luottopisteisiin, on olemassa joitain kriteerejä, joiden perusteella käyttäjät voivat saada käyntikortin. Amazon on asettanut luottopisteiden vaihteluvälin, jotta se voi arvioida luottosi laatua.

Tässä on vähimmäisluottolaatu ja kriteerit, jotka luottopisteiden on täytettävä hyväksynnän saamiseksi:

  • Erinomaiset luottopisteet: Sen on oltava 720 tai enemmän.
  • Hyvä luottopistemäärä: Sen on oltava 680 tai enemmän.
  • Kohtuullinen luottopiste: sen on oltava 640 tai enemmän.

Mikä on Amazon-käyntikortti?

Amazon-käyntikortti on luottokortti, jota käyttäjät voivat helposti hakea. Se auttaa tekemään ostoksia ilman taloudellista taakkaa. Lisäksi nautit maksimaalisten palkkioiden, Cashbackien ja muiden etujen saamisesta jokaisesta käyntikortilla tekemästäsi ostoksesta.

Tämän lisäksi sinun on valittava lisätietoja ja lisäapua Amazon Business -luottokortista. Lisäksi voit myös käydä verkkosivuillamme pikakierroksella saadaksesi lisää päivityksiä ja viimeisimmät tiedot Amazon Prime Suomi Asiakaspalvelu.