Om du har en chans att du liknar de flesta vapers, är oddsen att du har olika behållare med e-juice och att det kommer att ta dig lite tid att gå igenom dem alla. Med tanke på det bör vi undersöka de mest idealiska sätten att garantera att din vapejuice förblir ny och ljuvlig så långt det är möjligt genom att använda Engångs Vape.

Håll dig borta från de tre grundläggande "gör inte": ljus, intensitet och luft

De tre mest fruktansvärda fienderna som dina juicer har är ljus, intensitet och luft. Var och en av dessa krafter kan samarbeta på sitt eget sätt med de syntetiska ämnen som din juice består av. För att framgångsrikt bli av med dessa hot mot din e-vätska är det viktigt att förstå jobbet som ljus, intensitet och luft spelar för att förstöra din vapingupplevelse.

Både ljus och intensitet kommer in i din e-squeeze och uppmanar atomerna att skaffa energi och röra sig snabbare. Vid den tidpunkt då detta inträffar reagerar dessa partiklar med varandra och formar nya substansbindningar. Denna aktivitet justerar ämnesskapandet av din vapejuice, vilket föranleder ovanliga förändringar i sorten och - desto mer signifikant - typen av din juice.

Annat än de förlopp som ljus och intensitet åstadkommer, representerar luft något helt annat av fara. När din vapejuice presenteras för en blandning av luft och ljus, blir resultatet oxidation, vilket också påverkar ämnesbindningarna i din juice. Den faktiska luften kan också minska nikotinhalten i vätskan till den plats där det finns praktiskt taget noll kvar. Självklart kan du i alla fall vape denna juice, men du kommer inte att få liknande effekter som du skulle ha med hela nikotininnehållet. Äntligen kommer öppenhet mot luft att få din e-juice att försvinna snabbare, vilket ger dig onekligen mindre incitament för pengar.

Lägg undan din vapejuice

För att skydda din e-squeeze är ditt smartaste val att förvara den på en sval, dunkel plats. Till exempel kan du förvara den i en byrå, skåp eller låda som undviks från alla intensitetskällor och utanför direkt dagsljus. Likaså, låt den inte bara ligga där i veckor eller månader i rad - ta ut den vecka för vecka och ge den en delikat skakning för att garantera att fästena förblir blandade.

Individer i vaping-området har en hel del slutsatser om vilken typ av container som ska användas för kapacitet. Överenskommelsen är i stort sett att små, färgade glasflaskor är ditt mest idealiska beslut. Plast är poröst, och överraskande nog tillåter större plaster en luft att gå igenom. Med chansen att din vapejuice kommer i små glasflaskor från och med nu, fantastiskt. Om inte, kan du behöva överväga att köpa några för att använda för att ställa undan dina e-vätskor. Ändå är det viktigt att kannorna är små - du vill helst inte förvara dina juicer i stora hållare (inte ens i glas) eftersom allt extra takhöjd bara överförs till utrymme för luft att sitta i kontakt med din e-juice.

Vape Juice Kapacitet Säkerhet

Det är viktigt att komma ihåg att nikotin kan vara giftigt förutsatt att du konsumerar det i vissa oacceptabla summor, och det är särskilt skadligt för barn och husdjur. Därför bör du se till att din plats för e-vätskekapacitet är långt borta från någon, men du och andra vuxna vapers i din familj. Kom ihåg att hundar och olika varelser kan bita genom små plastbehållare - ytterligare ett giltigt skäl att plocka glas. Försök att inte vara beroende av säkra skydd för ungdomar, möjligen; de är ett hinder, men ett hängivet barn kan av en slump hitta en metod för att öppna dem effektivt. Det smartaste draget är i princip att se till att din vapejuice är långt borta från barn och husdjur konsekvent.

Att förstå vad olika yttre variabler kan betyda för din e-juices natur kan hjälpa dig att dra nytta av varje behållare. Om du antar att du har lagt undan en kanna juice ett bra tag, kanske du upptäcker att dess ton har ändrats till viss del; detta är vanligt och inte ett större problem. Trots det, i händelse av att lukten eller smaken är märkbart unik, är det idealiskt att kassera juicen och ersätta den med en annan behållare. Dessa tips borde hjälpa dig att garantera att du äter din e-juice under så lång tid som du verkligen kan förvänta dig.